Art Studio

dandelion-madalina-mihai2

curs-madalina-mihai(Madalina Mihai – artist plastic, profesor de Educatie Plastica)

Culoarea este unul dintre cele mai spectaculoase lucruri de pe pamant. Inca din timpuri stravechi, oamenii au folosit culoarea pentru a-si marca teritoriul sau pentru a-si decora spatiul. Multe culturi de pe glob acorda semnificatii diferite culorilor, ele pot fi pasionale, senzuale, calme sau meditative. Culoarea este, totusi, un lux al lumii moderne, ea fiind adusa industrializarii in anii ’50.

Totusi, pe cat de vasta si nelimitata este arta, este nevoie de un demers pedagogic bine organizat astfel incat sa poata fi asimilata corect de catre copii. Organizarea si invatarea constructiva (dar libera) este principalul meu scop in transmiterea informatiilor.

Cursul se adreseaza copiilor pasionati de arta care doresc sa aprofundeze domeniul, temele fiind structurate spre o invatare fara restrictii, placuta si plina de noutati.

O creatie este putin aer, putin suflet, o versiune a omului ce va veni; fiinta se descopera si se modeleaza progresiv. Pictura dezvolta lumea formelor, culorilor, spatiilor, te ajuta sa-ti transformi lumea imaginara intr-o lume palpabila.

Lumea in care traim se construieste in fiecare zi cu ajutorul nostru, ea este unica si perfect adaptata nevoilor si cerintelor noastre. Ne trezim in fiecare dimineata cu o idee pe care ne dorim s-o construim, sa devina ceva concret, mai presus de orice exista.

Arta este cea mai la indemana metoda de a-ti exprima personalitatea si gandurile, de a innoda prietenii si de a deschide drumuri. Comunicarea prin arta este calea cea mai puternica de exprimare. Un grup de oameni, legati printr-un singur tel, pot forma un intreg, cooperand si fiind flexibili. Acest obiectiv poate fi indeplinit prin cursurile de arta!

Descriere curs
Art Studio

Domeniul: Arta plastica
Lector: Madalina Mihai
Data inceperii: 01 octombrie
Ora curs: 18.00
Durata sedinta: 2 ore
Frecventa: saptamanal (miercuri, joi sau vineri)
Varsta minima: 7 ani
Varsta maxima: 18 ani
Cost: 70 lei/sedinta
Cost abonament: 4 sedinte – 280 lei; 8 sedinte – 500 lei
Nr. maxim de cursanti: 6

Mobil: 0742 371 576
Email: club@cuochiipeculoare.ro
Str. Rotunda nr.4, bl.Y1A, sc. 3
Statia de metrou Nicolae Grigorescu, iesirea Ilioara
Autobuz 102