Culoare si emotii

culoare-emotii-curs

Florina Oprea – psiholog
Madalina Mihai – artist plastic, profesor de Educatie Plastica

culoare-emotiiV-ați oprit, dragii mei, vreodată, să puneți pe hârtie ce simțiți? Ce culoare și ce formă are bucuria? Dar tristețea? Haideți să încercăm!

Prin culoare și emoții vom învăța să lucrăm cu alfabetul emoțional, un instrument important în dezvoltarea inteligenței emoționale.

Alfabetul emoțional este format din patru pași importanți: Recunoaștere, Înțelegere, Etichetare, Reglare.

Lumea cu care ne vom confrunta în zece ani nu va fi aceeași cu cea în care trăim astăzi.

Inteligența emoțională reprezintă capacitatea de a persevera, capacitatea de a te automotiva, reprezintă ce și cum faci într-un grup. Este un proces ce ajută atât copiii cât și adulții să îsi dezvolte abilitățile necesare unei vieți securizante și fericite. Inteligența emoțională ne învață să dobândim abilitățile de care avem nevoie să ne gestionăm propria persoană, relațiile și munca noastră, în mod eficient și etic.

De ce inteligență emoțională?

Abilitățile socio emoționale îi ajută pe copii să întemeieze relații bune, fapt ce se traduce prin capacitatea de a forma și menține relații sănătoase și benefice bazate pe cooperare. Copiii capătă abilitatea de a rezista în fața grupului. Pot preveni, gestiona și rezolva conflictele interpersonale, și pot cere ajutor atunci când este nevoie.

Prin acest curs vom da culoare și formă emoțiilor. Veți lua o pauză bine meritată de la agitația urbană, veți avea parte de un moment de introspecție și empatie, momente necesare fiecărui om, fie el copil, adolescent, adult. Mă ajută experiența personală, atât în formarea mea ca trainer pe Comunicare Non Violentă cât și în terapia personală, revelații, deblocări și vindecări s-au petrecut pictând stări și emoții.

Descriere curs
Culoare si emotii

Domeniul: Arta plastica si psihologie
Lectori: Madalina Mihai si Florina Oprea
Data inceperii: 01 octombrie
Ora curs: 18.00
Durata sedinta: 2 ore
Frecventa: saptamanal (luni sau marti)
Varsta minima: 6 ani
Varsta maxima: 18 ani
Cost: 80 lei/sedinta
Cost abonament: 4 sedinte – 320 lei; 8 sedinte – 600 lei
Nr. maxim de cursanti: 4

Mobil: 0742 371 576
Email: club@cuochiipeculoare.ro
Str. Rotunda nr.4, bl.Y1A, sc. 3
Statia de metrou Nicolae Grigorescu, iesirea Ilioara
Autobuz 102