First Art

curs-first-art

kids-face-painting

(Mihaela Stefanescu – scenograf)

Daca instinctele noastre de a crea si de a ne exprima nu ar fi suprimate, ne-am trasa viata diferit, in moduri mult mai personale, individuale si expresive. Culoarea, lumina, textura pot stimula simturile si trezi emotiile.

Suntem in era in care ne concentram pe OM ca masura a tuturor lucrurilor. Mai multe posibilitati de a alege, expunere, mai multa informatie, comunicare permanenta prin orice mijloace, astfel incat omul devine o lume in sine, vasta si unitara, o adevarata sursa de inspiratie.

Copiii nostri sunt viitorul artei si comunicarii!

In prima etapa a invatarii, pentru un copil este important sa nu existe constrangeri, sa fie cat mai multe informatii vizuale la dispozitia lui si sa fie corect antrenat in joaca. De ce joaca?… pentru ca este cea mai eficienta metoda spre o invatare constructiva.

Copilul are nevoie sa stie ca tu, ca adult, poti intra in lumea lui, ca limitele nu exista peste tot si ca isi poate exprima trairile. Cu multe materiale la dispozitie (din categorii diferite) copilul este incurajat spre experimentare, descoperire si creativitate.

Am gandit acest curs ca o oaza de libertate totala, un loc in care copilul isi poate exprima temerile, descarca emotiile si realimenta interesul pentru arta.

Am trecut prin multe etape in care abordarea procesului de invatare a fost intors pe toate partile. Concluziile noastre au condus la o singura varianta sigura si benefica copiilor: LIBERTATEA.

Asa ca… nu va asteptati sa vina acasa cu o lectie invatata si bine pusa la punct, va veni cu o curiozitate activa, cu lumina in ochi si emotii descarcate constructiv.

Descriere curs
First Art

Domeniul: Arta plastica
Lector: Mihaela Stefanescu
Data inceperii: 01 octombrie
Ora curs: 18.00
Durata sedinta: 1 1/2 ore
Frecventa: saptamanal (miercuri, joi sau vineri)
Varsta minima: 3 ani
Varsta maxima: 6 ani
Cost: 55 lei/sedinta
Cost abonament: 4 sedinte – 220 lei; 8 sedinte – 420 lei
Nr. maxim de cursanti: 6

Mobil: 0742 371 576
Email: club@cuochiipeculoare.ro
Str. Rotunda nr.4, bl.Y1A, sc. 3
Statia de metrou Nicolae Grigorescu, iesirea Ilioara
Autobuz 102