Techno Lab

techno-lab

curs-techno-lab(Daniela Mihai – artist plastic)

Laboratorul de tehnici ii invita pe cei mici sa descopere si sa experimenteze culoarea aplicata pe diferite suporturi. Aici micutii artisti vor invata sa lucreze cu diferite tipuri de materiale, pigmenti si instrumente specifice fiecarei tehnici.

In laboratorul nostru ne vom juca cu stropii de culoare pe materiale textile si vom picta bluze, accesorii cu modele unice concepute impreuna. Vom invata tehnica traditionala a picturii pe sticla si vom modela in tehnica ruloului cu lut vase si obiecte decorative, iar la final le vom infrumuseta pictandu-le in culori ceramice.

Nu lasam transparenta nici sticla paharelor, ci o vom decora cu fire de culoare aurie si pete in tehnica vitraliului. Linia si forma se vor recrea in compozitii realizate cu tehnici ale graficii, folosind carbunele natural si presat, sepia si pastelurile pe carton.

Adunam si decoram pietrele gri, ascunse in padure sau pe malul raurilor, cu simboluri viu colorate.Totodata ne distram si reinventam forme in tehnica colajului, utilizand materiale si texturi cat mai variate.

La finalul modulului le aratam tuturor talentul nostru in tehnici, printr-o expozitie deschisa intr-un spatiu dedicat artistilor.

De ce sa vin la curs?

Pentru ca tehnica inseamna o serie de procedee aplicate pe diferite suporturi – fapt ce antreneaza abilitatile motrice, provoaca imaginatia, educa si pune in valoare calitatile artistice.

De asemenea, fiecare participant dobandeste o multime de informatii despre misterul tehnicilor si la final are minunata satisfactie a realizarii unui obiect unic, original intr-o tehnica de foarte putini stiuta.

Descriere curs
Techno Lab

Domeniul: Arta plastica
Lector: Daniela Mihai
Data inceperii: 01 octombrie
Ora curs: 18.00
Durata sedinta: 2 ore
Frecventa: saptamanal (marti)
Varsta minima: 6 ani
Varsta maxima: 18 ani
Cost: 70 lei/sedinta
Cost abonament: 4 sedinte – 280 lei; 8 sedinte – 500 lei
Nr. maxim de cursanti: 6

Mobil: 0742 371 576
Email: club@cuochiipeculoare.ro
Str. Rotunda nr.4, bl.Y1A, sc. 3
Statia de metrou Nicolae Grigorescu, iesirea Ilioara
Autobuz 102