Daniela Mihai

daniela-mihaiartist plastic

Sunt absolventa a Universitatii Nationale de Arte – Bucuresti si, din 2010, membru in Uniunea Artistilor Plastici (filiala Pictura).

Pasiunea pentru frumos m-a determinat sa studiez si sa experimentez culoarea si compozitia alaturi de elementele de limbaj plastic in combinatie cu diverse tehnici. Astfel am ales sa transpun arta in toate formele ei pe diferite materiale si texturi, sa caut emotia si forma prin variatele tehnici traditionale si nonconventionale.

Am o experienta de opt ani in educarea si indrumarea micutilor artisti alaturi de care am obtinut numeroase premii la concursuri si participari in expozitii. Asa cum spunea si pictorul Courbet, arta are drept obiect perfectionarea fiintei noastre. Astfel si eu incerc prin lucrul cu cei mici sa ating performanta, dar sa si modelez caractere armonioase si sensibile.

Indiferent de tehnica abordata, intotdeauna am cautat sa transmit, prin formele compuse, ceea ce vibreaza dar nu se aude si nu se vede, insa se simte prin intermediul culorilor, si anume am cautat sa exprim emotia.

Cursuri care incep din luna septembrie

Mobil: 0742 371 576
Email: club@cuochiipeculoare.ro
Str. Rotunda nr.4, bl.Y1A, sc. 3
Statia de metrou Nicolae Grigorescu, iesirea Ilioara
Autobuz 102